joi, mai 3

Dermapen 2.

Revin dupa o absenta din nou indelungata, intre timp am trecut si de a treia sedinta Dermapen (va urma...), dar, sa o luam de unde am ramas.
Am ramas ca dupa 3 saptamani de la prima sedinta am fost din nou, procedura s-a desfasurat in mare destul de asemanator, dar macar psihic eram pregatita (si nu doar, facusem o comanda cu mostre Paula's Choice special pentru recuperare: Skin Recovery, crema si ser Calm Redness).
Ce s-a schimbat a fost perceptia mea despre toata procedura: eram mai calma, mi s-a parut ca sedinta a durat (si durut) mai putin, recuperarea usor mai rapida si per ansamblu o experienta imbunatatita. Si inca un aspect important: nu m-am mai menajat atat, cu dormitul, sa nu ating fata, sa nu o curat. Si apropos de asta, nicio crema de la Paula's Choice nu m-a usturat cum am patit cu apa termala si cu cremele Bioderma (intre timp apelasem si la serumul Hydrabio, ca mi se parea ca Legere e prea... lejera, asa ca le-am folosit pe ambele.)
Marea victorie a fost ca duminica seara deja se descuama tenul, luni am putut sa defilez cu un ten machiat decent (usor stralucitor de la atata polish, dar asta cred ca observam doar eu...). Luni seara am iesit in oras fara SPF si machiata din nou (era intuneric bine) si cred ca a fost cel mai fain ten pe care l-am avut de cand ma tin minte (plumped as zice). Dupa care de marti lucrurile au revenit usor-usor la normal, singura problema fiind ca ma asteptasem nerealist la doua sedinte de Dermapen si in schimb ma asteptau minim 3 (sau 4, cum urma sa aflu peste o luna).
Intre timp mi-am achizitionat plina de sperante un produs ANTHELIOS SPF 50, spray cu efect matifiant invizibil pentru fata, care speram sa imi rezolve toate descuamarile, dar printre micile nemultumiri as putea pune mirosul, care ma ameteste, parca dau cu pesticide, faptul ca nu e chiar matifiant, si sa nu mai pun la socoteala ca am impresia ca l-am folosit de cam 10-12 ori si deja se termina.
A fost un episod scurt si fara peripetii, ramane sa dezvolt in episodul urmator si finalul de serie (sau cel putin finalul de la mijlocul sezonului).

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...