duminică, octombrie 5

Fall in... matte lipsticks

Siii... favoritele mele se regasesc in cele ce urmeaza, care sunt de fapt toate rujurile mate pe care le detin in prezent. Trisez putin, unul dintre ele este de fapt lipgloss.


(L-R, sus- jos)
  • Revlon Color Stay Ultimate Suede Lipstick in 025 Socialite are textura foarte fina si induce in eroare prin faptul ca pare lucios in primele momente dupa aplicare, dupa care se modifica usor spre mat si nu se mai sterge cateva ore bune. In plus, este rezistent la transfer, insa are o mare bulina alba pentru ca nu usuca buzele. Cel mai mult ii apreciez textura si culoarea.
  • Seventeen Matte Lipstick no.04 are o pigmentatie excelenta si este foarte usor de aplicat si de purtat, datorita texturii sale catifelate. E singurul care se regaseste intr-o gama de nuante pe gustul meu si deja intentionez sa mai achizitionez cateva. Ca bonus, e foarte potrivit de purtat vara, indeosebi pentru ca nu deshidrateaza buzele.
  • Essence XXXL Longlasting Lipgloss Matt Effect in 05 Velvet Rose din pacate este usor dezamagitor pentru ca trebuie insistat putin la aplicare si necesita o baza cat mai buna, in general un creion in nuanta buzelor e suficient.
  • Wet'n'Wild in 902c Bare It All este de asemenea pigmentat, insa se simte un usor disconfort dupa un timp de la aplicare. Cred ca cel mai bine merge cu un balsam de buze tot mat pe deasupra, care sa previna uscarea buzelor.
  • Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo in DC28 este un nude perfect, mat si discret parfumat, la care cel mai mult apreciez faptul ca nu se strange in cutele buzelor si isi pastreaza aspectul cateva ore bune.

2 comentarii :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...