duminică, noiembrie 23

First impression: Rimmel London Lasting Finish 25 Hour Foundation

Un fond de ten care seamana cu Colorstay, acum ca Revlon iese de pe piata de la noi? Yes, please, mai ales cand produsul este de la Rimmel si la oferte (cam peste tot in acesta perioada, fiind relativ recent lansat) se gaseste la 21-22 de lei (cele mai bune oferte: dm, Cora si, din ce am inteles, Auchan).
Produsul despre care e vorba se numeste Lasting Finish 25 Hour Foundation si promite rezistenta, aplicare usoara, acoperire mare si, nu in ultimul rand, un FPS 20.


Am folosit ani buni Colorstay si de fiecare data cand il recumparam ma socoteam in fel si chip cum sa fac sa ma tina cat mai mult timp, dat fiind ca pentru utilizare zilnica imi ajungea si nu prea, redefinind raportul pret-cantitate. Astfel, clona sa de la Rimmel mi-a rezolvat aceasta dilema, insa cat de mult se aseamana totusi cu originalul?
Pentru inceput, nu emana acel miros caracteristic Colorstay, ceea ce ma bucura, chiar daca ma obisnuisem destul cat sa nu il mai simt. De aplicat se aplica mult mai usor si rapid, nu se fixeaza chiar instantaneu, astfel ca se poate aplica rapid si uniform fara a insista. 
Acoperirea mi se pare insa medie prin comparatie, iar finish-ul este mult mai natural, ma gandesc ca va castiga astfel mai multe adepte care nu lasau convinse de masca oferita de produsul de la Revlon (personal, nu mi s-a parut niciodata ca arata incarcat, chit ca il fixam si cu pudra si mai foloseam si o baza matifianta inainte de a-l aplica).
Rezistenta in schimb este deosebit de buna, inclusiv la transfer, in plus nu oxideaza si nu se topeste in piele (ar trebui sa mentionez ca nu l-am incercat 25 de ore cat scrie pe ambalaj si sper sa nici nu ajung sa o fac).
Si inca o diferenta relevanta ar fi usurinta cu care se demachiaza; pe de alta parte, un fond de ten cu acoperire maxima necesita un demachiant pe masura, insa nu intotdeauna si la fel de multa rabdare. Din acest punct de vedere, 1-0 pentru Rimmel.


In concluzie se poate spune ca se apropie destul de mult de asteptarile unei iubitoare de Colorstay, fara micile neajunsuri (ex. mirosul, aspectul incarcat) ale acestuia, insa si fara unele mici plusuri (uneori foloseam Colorstay ca si anticearcan sau corector, aspect sub care Rimmel nu face fata), insa faptul ca este un produs drugstore (la noi, unde in cazul Revlon nu se aplica) si cam la 1/3 din pretul celuilalt, il face un competitor demn de luat in seama si de incercat ca alternativa.

Notele mele
Prezentare: 4.5/5
Textură: 4.5/5
Aplicare: 4/5
Rezistenta: 4/5
Acoperire: 4/5
Raport pret/calitate: 4.5/5
Nota finala: 4.25/5

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...