joi, februarie 17

Movie time: Monsters

Din categoria another teen movie, cel putin pentru mine, nu stiu nici in ziua de azi de ce ma atrage genul asta, si nu e vorba de comedioare pline de aluzii cu tenta sexuala, ci de subiecte usurele si nu foarte consistente, am vazut recent si Monsters (2010).
In afara de pretentia de SF, clar putin cam exagerata, filmul nu ofera nimic mai mult decat promite, nu m-a dezamagit chiar deloc lipsa monstrilor, deoarece nu mi se par a fi personajul central. Mai mult, cred ca de fapt e un pretext pentru desfaurarea firului narativ si a construirii unei relatii intre cele doua personaje, le-as zice principale, dar fiind si singurele care apar pe tot parcursul filmului, o sa sa le denumesc simplu personaje.
In rest nu exista cine stie ce actiune, dar pentru mine filmele iau note dupa frecventa cu care ma uit la ceas in timpul vizionarii, asa ca si numai pentru acest sistem de notare si filmul de fata primeste puncte in plus. Nici nu stiu daca sa-l recomand sau nu, mie una mi-a placut cat de cat, chiar si asa, previzibil. Sau, sa zicem, merge intr-o zi plicticoasa.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...