joi, martie 3

Movie time: Tommorow When the War Began

Another teen movie in care, de data asta, actiunea se petrece in Australia si as putea spune intr-un viitor nu foarte indepartat, dar foarte posibil. Filmul se bazeaza pe cartea cu acelasi nume, prima din cele şapte cărţi ale autorului australian John Marsden, cunoscute sub denumirea de The Tommorow Series, si cred ca reprezinta o interpretare mai actuala a conceptului de formare a caracterului (n-as indrazni sa-i spun chiar bildungsmovie, prin analogie).
Nu ma mai leg de data asta de cliseele specific americane, incerc sa vad cu ochii mintii desfasurarea secventelor la modul in care ar fi ele descrise in carte. Si imi place mult finalul, chiar daca ramane deschis, din motive evident comerciale.
In concluzie, ma cam inspaimanta numarul cartilor din serie (sper sa nu fiu inteleasa gresit, din punct de vedere financiar, altfel, imi place enorm sa citesc), insa daca s-ar continua ecranizarile probabil ca as fi interesata de continuarea povestii. Insa nu m-as da in laturi de la citit totusi, macar primul volum.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...