marți, iulie 26

Tips&ricks: shoes rubbing quick fix

De obicei, pentru pantofi/sandale care ma rod folosesc vaseline sau crema de galbenele, dar... mai nou (a se citi, mai tot timpul) uit sa-mi le pun in geanta si adesea ma trezesc ca as avea mare nevoie de ele, dar, ia-le de unde nu-s. Pe langa motivul de mai sus, uneori port o poseta prea mica pentru a fi incarcata si cu un recipient de crema.
In schimb, nu uit de balsamul de buze, asa ca n-a trecut mult timp pana mi-a venit ideea sa il folosesc in acest scop. Singura conditie ar fi sa nu fie un balsam de buze colorat, din motive evidente. Sa nu mai povestesc cand eram la o nunta si nu aveam decat un ruj la indemana, noroc ca folosesc mult nuante neutre sau culoarea buzelor.
Pe scurt, se maseaza pielea piciorului si/sau pantoful in locul in care jeneaza cu unul din produsele de mai sus, preferabil inainte de a deveni inconfortabil. Eu am incercat la balerini, sandale si pantofi peep-toe.
Cred ca in cazuri de extrema urgenta si un gloss will do the trick, de preferat un produs cu cat mai slab potential iritant (culoare, miros), desi la suprafata pielii intacte nu cred ca ar fi o problema.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...